top of page
Image by Amandine BATAILLE

SVEN DE JONG

"Puur, oprecht & doortastend, dat is wat ik doorgaans terugkrijg.
Zelf zou ik er authentiek en liefdevol aan willen toevoegen."

e29a8e27-9c58-4956-b919-29d01e4a4e72.JPG

Ik ben geboren in 1982 (in Rotterdam) in een liefdevol en traditioneel nest. Pa aan het werk en moeder thuis wachtend tot ik uit school kwam, met thee en de koektrommel op tafel. Zomers naar de camping in Italië, in de winter op de ski’s. Een onbezorgde, fijne jeugd, met veel liefde en aandacht.

Ik heb geen broers of zussen, dus als ik contact wilde met andere kinderen moest ik erop uit. Ik denk dat daar mijn natuurlijke interesse in mensen is ontstaan. Echte verbinding ontstaat namelijk als je vragen stelt en luistert.

Zo’n 14 jaar geleden kreeg ik het boekje ‘’de Alchemist’’ van Paulo Coelho in mijn handen gedrukt bij mijn toenmalige werkgever en daarmee is mijn interesse in de wereld van persoonlijke ontwikkeling aangewakkerd. Talloze boeken heb ik sinds die tijd verslonden, uren en uren aan podcasts heb ik geluisterd, bij Coachcenter en door Ton van Pelt ben ik opgeleid als coach. Die kennis, aangevuld met jarenlange management ervaring, gebruik ik tijdens coach-trajecten.

Volg je hart en leef vanuit vertrouwen
 

Samen met m'n twee dochters Jadae en Sarah woon ik in Bergschenhoek. Twee meiden trouwens waar ik stapelgek op ben. Dame's met een mooi en zuiver hart, vol plezier en energie in het leven staand, daardoor voel ik me een gezegend en dankbaar mens. 

 

Naast een druk gezinsleven probeer ik wat te sporten (fitness, hardlopen, bootcamp) en met vrienden af te spreken (wat niet altijd even goed lukt). Ik ben fervent MotoGP liefhebber (da’s Formule1 alleen dan op 2 wielen), hou van voetbal en sport in het algemeen en lees graag een goed boek. Wandelen, lekker eten, een mooi glas wijn (of een speciaalbiertje), je mag me er wakker voor maken.

Als je wilt weten wat ik verder allemaal tijdens mijn werkzame leven heb gedaan, check dan even m’n LinkedIn.

Waar gaat het nou echt over? 

bottom of page