top of page
Image by Heidi Fin

COACHING

Luister altijd naar je hart, het vertelt je de waarheid.

JDV_5490.jpg

Het is tegenwoordig een veelgebruikte term; Coaching. Gekscherend hoor ik wel eens dat de ene helft van Nederland coach is en de andere helft gebruik maakt van een coach. Feit is dat het beroep de afgelopen 10 jaar een enorme vlucht genomen heeft. Maar ook dat het steeds gebruikelijker wordt om gebruik te maken van een coach.

Er is altijd een aanleiding voor. Je ervaart stress, druk. Je bent nieuw in de rol als manager en dus altijd aan het werk. Je bent op zoek naar een nieuwe job maar je weet niet precies (of helemaal niet) wat dan?

En zo kan ik nog 100 dingen opnoemen. Maar je bent niet happy, da’s een feit. Of er zit meer in. En alleen of met behulp van vrienden en familie lukt het even niet.
 

Waar gaat het nou echt over? 
 

Wie ben je? Wie ben je echt? En wat wil je diep van binnen? Wat zit je dwars? Waar komt dat vandaan? Wat is nou de bottom line van wat je me vertelt? Zomaar wat vragen die ongetwijfeld voorbij gaan komen.

We gaan samen op reis naar jouw kern, dwars door alle woorden en de oppervlakkigheid heen. Zal dat altijd leuk zijn? Nee zeker niet! Gaat het schuren? Dat beloof ik je. Maar juist daar, buiten je comfort zone, dat wat je zo goed kent, daar ligt het goud begraven.

Gedurende deze reis, wat doorgaans uit 4 tot 6 gesprekken bestaat, ga je aan de slag met huiswerk. Je schrijft gespreksverslagen en maakt deze opdrachten tussen onze sessies door. Logischerwijs ben ik er tijdens ons hele traject voor je. Maar ook daarna…

Thema’s waar ik veel ervaring mee heb zijn o.a.: Loopbaanvraagstukken, een verstoorde energiebalans, leiding geven aan een team, functioneren binnen organisaties, uit je hoofd naar je hart (gevoel), inzichtelijk maken wat je echt wilt.

Waar gaat het nou echt over? 

bottom of page